VOORGERECHTEN:

Capocollo 100 gr – 11,00

Zuurdesembrood Boulot & olijfolie – 4,50

 

Tempura mai take / kimchi (vegan) – 13,50

Houmous kikkererwt & belugalinzen / bloemkool (vegan) – 12,50

Nage van mossel / kreeftolie / gebrande paprika – 14

Carpaccio van hert / mierikswortel / shiitake – 18,50

 

HOOFDGERECHTEN:

Yakitori van zwam / shiitake & hoorn des overvloeds (vegan) – 26,00

Pappardelle / bieslookcoulis / wilde spinazie / cantharellen (vegan) – 24,50

Pladijs / zeekraal / zeebanaan / aardpeer – 29,00

Diamanthaas / savooikool / sauce calvados – 28,00

Wilde eend / pommes Anna/ witloof / kriekenbier – 29,00

 

DESSERTS:

Peer / rabarber / pandan anglaise / kardamom crumble – 11,00

Parfait witte chocolade & hazelnoot / aardpeer  – 11,00

Seizoenskaas – 13,00