MENU
* Zuurdesembrood Boulot / olijfolie Monte Conde 4.5
* Kalamata olijven 5
* Padronpepers 7
* Bloemkool / kurkuma / houmous van zwarte linzen 10.5
* Prosciutto ham 24m 9.5
* Gegrilde wortel / butternut /boekweit 10
* Gebrande prei / tuinboon / kimchi / amandel 11
* Creuse oesters uit Yerseke 4 per stuk
* Tartaar Piëmonte / mierikswortel / kimchi / traag ei 15.5
* Burrata / wilde tomaat / griekse basilicum 15
* Roggevleugel / wilde spinazie / beurre blanc / kappers 27.5
* Zomerzwam / koreaanse miso / zwarte look en sesam 24.5
* Traaggegaarde buikspek “Bel’vidha” / Savooi / pickles 26
* Kazen “Van Tricht” 12
* Parfait witte chocolade / butterscotch 9.5
* Roomsoezen / rood fruit 9.5
* Crème brûlée / pandan (vegan) 9.5