MENU
* Zuurdesembrood Boulot / olijfolie Monte Conde 4.5
* Padronpepers 7
* Prosciutto ham 24m 9.5
* Bloemkool / kurkuma / houmous van zwarte linzen 10.5
* Gebrande prei / tuinboon / kimchi / hazelnoot 11
* Tartaar Piëmonte / mierikswortel / kimchi / traag ei 15.5
* Gegrilde makreel / zeewiersalade / kabeljauwlevermayonaise 15
* Burrata / wilde tomaat / griekse basilicum 15
* Roggevleugel / wilde spinazie / beurre blanc / zeekraal 27.5
* Zomerzwam / koreaanse miso / zwarte look en sesam 26
* Traaggegaarde buikspek “Bel’vidha” / Savooi / pickles 26
* Diamanthaas / ansjovisboter / pommes Anna / kruidensla 29
* Kazen “Van Tricht” 12
* Parfait witte chocolade / butterscotch / hazelnoot 9.5
* Crème brûlée / kokosmelk / pandan (vegan) 11