VOORGERECHTEN:
Capocollo 100 gr – 11,00 Zuurdesembrood Boulot & olijfolie – 4,50
Tempura mai take / kimchi (vegan) – 13,50 Houmous kikkererwt & belugalinzen / bloemkool (vegan) – 12,50 Nage van mossel / kreeftolie / gebrande paprika – 14 Carpaccio van hert / mierikswortel / shiitake – 18,50
HOOFDGERECHTEN: Yakitori van zwam / shiitake & hoorn des overvloeds (vegan) – 26,00 Pappardelle / bieslookcoulis / wilde spinazie / cantharellen (vegan) – 24,50 Pladijs / zeekraal / zeebanaan / aardpeer – 29,00 Diamanthaas / savooikool / sauce calvados – 28,00 Wilde eend / pommes Anna/ witloof / kriekenbier – 29,00
DESSERTS: Peer / rabarber / pandan anglaise / kardamom crumble – 11,00 Parfait witte chocolade & hazelnoot / aardpeer – 11,00 Seizoenskaas – 13,00 |